El pa dextrinat

el pa dextrinat resulta una bona opció quan volem consumir pa o tenir pa torrat a casa per poder disposar d’ell quan el necessitem. Molt més recomanable que la resta de pans torrats industrials, no només pel seu sabor sinó sobretot per la seva facilitat de ser digerit. És fàcil de trobar tant a supermercats com a botigues de dietètiques.

Les dextrines són unes substàncies que apareixen com a productes intermedis quan es produeix la hidròlisi parcial dels midons a causa de la reacció enzimàtica que es produeix quan es cou el pa. El pa dextrinat s’obté per una cocció més llarga del pa. Aquesta exposició més llarga al calor(normalment es cou el doble de temps que la resta de pa) transforma els midons de la farina en dextrines solubles. Les seves molècules són més petites que les dels midons, i també de menor densitat i viscositat, així doncs són més digeribles i de més fàcil assimilació. Una altra avantatge que presenten és que són més saciants i més bones que la resta de pa torrat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s