Com planificar un menú setmanal sa, equilibrat i real

Cuinar pot ser una aventura meravellosa i creativa o una tortura diària, si ens ho prenem com una obligació repetitiva, necessària i avorrida que hem de fer 2 cops al dia, especialment si és per a tercers. Hem de decidir què farem, quan ho comprarem, buscar temps per cuinar, i a més a més hem de creuar els dits desitjant haver-la encertat i que quedi bo. La pregunta més repetida al llarg de la tarda acaba sent “i avui què faré per sopar?”.

L’objectiu de la xerrada- taller és adquirir els coneixements bàsics sobre quins aliments hem de menjar al llarg de la setmana i com repartir-los, diàriament i setmanalment per aconseguir que els nutrients i els aliments més saludables no s’escapin de la nostra dieta amb les preses del dia a dia.

La xerrada – taller és de 2 hores, i inclou una part teòrica sobre nutrició i una part pràctica amb l’ elaboració d’un menú setmanal específic per a diferents casos.

Xerrada teòrica i pràctica dirigida a centres o a particulars

Impartida per Laura Fernández Sau , naturòpata i nutricionista

Durada: 1’30 hs

Per més informació sobre el contingut de cada sessió posar-se en contacte: elsremeisdehigia@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s