Coneixent nous productes dietètics

Moltes vegades no consumim certs productes elaborats de la cuina vegetariana per desconeixement, d’altres ni tant sols sabem de què estan fets, com es cuinen, quina és la millor opció de compra ni com podem adaptar-los a les nostres receptes.

Aquesta xerrada està destinada a totes aquelles persones que vulguin conèixer de què estan fets els productes que trobem als prestatges del nostre herbolari i aprendre a les propietats i com utilitzar a casa i cuinar alguns d’aquests productes de manera senzilla, d’ aquesta manera podrem jugar i ampliar la nostra creativitat culinària, fent receptes a la nostra mida.

Impartit per : Laura Fernández Sau, nutricionista- naturòpata i cuinera vegetariana

Preu de la xerrada: 60 euros

Tipus de material: Es parla d’aliments com les algues, el kuzu, l’umeboshi, el tempeh, el vinagre de poma, el daikon, el miso, l’oli de coco,el tahine,les pastes de fruits secs…i de qualsevol altre producte que l’herbolari tingui interès en donar a conèixer.

Preu del material: el facilita l’herbolari.

Duració: 1,30hs

Places: les marca l’ herbolari

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s