Cursos cuina natural

És important saber com aprofitar millor cada aliment, com cuinar-lo de manera que les seves propietats s’aprofitin al màxim, com hem de combinar els aliments per treure el millor d’ells, de quins aliments disposem avui en dia que fins ara no coneixíem, i quins aliments no provem per por a no saber cuinar-los. L’alimentació és un dels camps on hi ha assentades més creences errònies, on tothom opina i ens dona consells que moltes vegades poden ser perjudicials per a la nostra salut. Les nostres mares i les nostres àvies ens aconsellen, a vegades sàviament, però per desgràcia, a vegades equivocadament, ja que el nostre entorn social, mediambiental i econòmic no és el mateix que fa 50 anys, o 30..Els nostres fills són els primers que reben aquesta informació , i no solament de manera material, quan mengen el que els donem, sinó que estan rebent una herència emocional que condicionarà la seva relació amb el menjar i  amb ells mateixos. Aquest curs està dirigit a qualsevol persona que tingui un mínim interès per cuidar la seva alimentació i fer que el seu dia a dia millori d’una manera senzilla i fàcil.La part teòrica és necessària per poder entendre conceptes molt bàsics de nutrició, que s’oferiran de manera senzilla i planera, per fer-los comprensibles a tothom. S’inclou un petit dossier per acompanyar l’explicació. La part pràctica del taller es pot fer d’una manera o un altre depenent de l´ espai on s’ofereixi i de les seves possibilitats. Amb aquesta, es pretén que pugui quedar reflectit allò que s’ha explicat, i poder tastar el que es cuina i s’ensenya

El curs es pot anar adaptant al nombre de sessions que es creguin necessàries, podent realitzar de manera solta les que es creguin convenients   i a la durada que es necessiti.

Curs teòric i pràctic. Impartit per Laura Fernández Sau, naturòpata i nutricionista

Places: a convenir

Nombre de sessions: El curs es pot anar adaptant al nombre de sessions que es creguin adients, i a la durada que es necessiti. Acostumen a ser entre 6 i 8.

Preu: a convenir depenent del nombre de sessions contractades

Durada: 2 hs per sessió

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s